Testattua optiikkaa Venäjältä edullisesti  vuodesta 1997 

Ampujille, Metsästäjille ja Luonnossa Liikkujille

Veika  

Kanahaantie 21, 

21350 Ilmarinen  (Lieto)

040 5576870   veika(ät)veika.fi

Sivu päivitetty 19.6.2024

Tilaukset:

mieluiten vapaamuotoisella sähköpostilla,

taikka puhelimitse

Toimitusehdot  ym. periaatteita:

 

Vaikka myyntimme tapahtuu nykyään yksityishenkilönä, eikä yrityksenä, myönnämme ostajille edelleen entisenlaiset palautus– ja takuuehdot:

Pääasiallinen myyntimenettely on postimyynti. Pyydämme huomioimaan, että meillä ei ole kauppaliikettä eikä vakituisia aukioloaikoja taikka säännöllistä puhelinpäivystystä. Käynneistä toimipisteessämme tulee niin ollen sopia etukäteen.

Myönnämme myymillemme tuotteille vähintään 12 kk tehdastakuun ostopäivästä lähtien, sekä   tarjoamme omakustannushintaisen   huoltopalvelun  sen   jälkeen. 

Puhelinnumeromme ei ole maksullinen (kuten joillakin kilpailijoillamme); Asiakkaidemme ja tulevien asiakkaiden soitot ja sähköpostit  ovat tervetulleita. Mutta: Rajallisten resurssiemme vuoksi sekä myös periaatteellisista syistä emme tarjoa muualta hankittujen optisten tuotteiden teknistä neuvontaa emmekä niille huolto- ja varaosapalveluja. Pyydämme asioimaan muualta hankittujen tuotteiden tapauksissa  niiden myyjän kanssa.

Postitse ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus lunastuspäivästä laskettuna, Palautettavan tavaran on oltava samassa kunnossa kuin lähetettäessä, pakkaus ja dokumentit mukaan lukien, muussa tapauksessa varaamme oikeuden neuvotella alennetusta kauppahinnan hyvityksestä. Tavaraa palautettaessa tulee asiakkaan maksaa palautuspostimaksu (*Sen välttämiseksi, ettei tavaraa tilattaisi  vain lainaamistarkoituksessa) , jonka luonnollisesti hyvitämme, mikäli tavara oli virheellistä asiakkaalle saapuessaan.

Yleinen periaatteemme on aina joustaa takuu- ja kaupanpurkuasioissa  asiakkaan eduksi, yli lakisääteisten minimivelvoitteidemme, mikäli asiakkaamme on vilpittömällä mielellä liikkeellä.

 

TILAUKSET : MIELUITEN VAPAAMUOTOISELLA SÄHKÖPOSTIVIESTILLÄ:  

veika(ät)veika.fi ,

TAIKKA PUHELIMITSE 040 5576870

Tilatut tuotteet  pyydetään maksamaan pankkitililleni, joka ilmoitetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen