Testattua optiikkaa Venäjältä edullisesti  vuodesta 1997 

Ampujille, Metsästäjille ja Luonnossa Liikkujille

Veika  

Kanahaantie 21, 

21350 Ilmarinen  (Lieto)

040 5576870   veika(ät)nettilinja.fi

Sivut päivitetty 7.11.2022

Tilaukset:

mieluiten vapaamuotoisella sähköpostilla,

taikka puhelimitse

Toimitusehdot  ym. periaatteita:

Pääasiallinen myyntimenettelymme on postimyynti. Pyydämme huomioimaan, että meillä ei ole kauppaliikettä eikä vakituisia aukioloaikoja taikka säännöllistä puhelinpäivystystä. Käynneistä toimipisteessämme tulee niin ollen sopia etukäteen.

Myönnämme myymillemme tuotteille vähintään 12 kk tehdastakuun ostopäivästä lähtien, sekä   tarjoamme omakustannushintaisen   huoltopalvelun  sen   jälkeen. 

Puhelinnumeromme ei ole maksullinen (kuten joillakin kilpailijoillamme); Asiakkaidemme ja tulevien asiakkaiden soitot ja sähköpostit  ovat tervetulleita. Mutta: Rajallisten resurssiemme vuoksi sekä myös periaatteellisista syistä emme tarjoa muualta hankittujen optisten tuotteiden teknistä neuvontaa emmekä niille huolto- ja varaosapalveluja. Pyydämme asioimaan muualta hankittujen tuotteiden tapauksissa  niiden myyjän kanssa.

Postitse ostetuilla tuotteilla on lain mukainen 14 päivän palautusoikeus lunastuspäivästä laskettuna, lukuunottamatta  varasto-ohjelmaamme kuulumattomia asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen perusteella tilattuja erityismalleja. (*Jottei meille jää riesaksemme sellaisia ”villejä” yksittäiskappaleita). Palautettavan tavaran on oltava samassa kunnossa kuin lähetettäessä, pakkaus ja dokumentit mukaan lukien, muussa tapauksessa varaamme oikeuden neuvotella alennetusta kauppahinnan hyvityksestä. Tavaraa palautettaessa tulee asiakkaan maksaa palautuspostimaksu (*Sen välttämiseksi, ettei tavaraa tilattaisi  vain lainaamistarkoituksessa) , jonka luonnollisesti hyvitämme, mikäli tavara oli virheellistä asiakkaalle saapuessaan. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia emme lunasta (*Jotta meillä on mahdollisuus  varmistaa tavaran kunto ennen kauppahinnan palautusta).  Palautuksiin tulee liittää  selvitys palautuksen syystä, sekä pankkitilin numero, johon hyvitys maksetaan.

Yleinen periaatteemme on aina joustaa takuu- ja kaupanpurkuasioissa  asiakkaan eduksi, yli lakisääteisten minimivelvoitteidemme, mikäli asiakkaamme on vilpittömällä mielellä liikkeellä.

 

TILAUKSET : MIELUITEN VAPAAMUOTOISELLA SÄHKÖPOSTIVIESTILLÄ:  

veika(ät)veika.fi ,

TAIKKA PUHELIMITSE 040 5576870